Οι γονείς του Δημήτρη, η Αννέτα και ο Γιώργος είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι φίλοι και συνεργάτες, έχω φωτογράφησει τον γάμο τους και τους θεωρώ από τα ποιο ταιριαστά ζευγάρια που ξέρω. Σαν να είναι από μικρά παιδιά μαζί και να μοιράζονται την χαρά να έχουν ο ένας τον άλλον, όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά  και σαν φίλοι. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν χάθηκε αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο, που μπόρεσα να το δω και να το αποτυπώσω και  στην βάπτιση του γιού τους. 
 Η εκκλησία ήταν στο Μάτι και εγώ πήγα πιο νωρίς από το σπίτι για να βγάλω φωτογραφίες του Δημήτρη στο περιβάλλον του, σε σημεία με ωραίο φως. Το θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορώ να ελέγξω  για λίγο το φως και τα σημεία που θα κάνω τα πορτρέτα του παιδιού, γιατί στον χώρο της βάπτισης επικρατεί συνήθως μία γλυκιά αναστάτωση, ειδικά γύρω από το παιδί. Με την προσέγγιση αυτή είμαι σίγουρος ότι θα έχω φανταστικό υλικό για τα πρώτα σαλόνια του Story album της βάπτισης.

Το τέλος της βάπτισης μας βρήκε κάτω από τον ίσκιο του φιλόξενου πλάτανου  στο προαύλιο της εκκλησίας με ένα ωραίο παγωτάκι στο χέρι από το παραδοσιακό καρότσι του Wafflemaniac (www.wafflemaniac.gr).