Το Νίκο και την Λίνα τους είχα φωτογραφήσει 2 μήνες πριν τον γάμο για το Βιβλίο Ευχών τους ( δείτε την φωτογράφηση εδώ) και υπήρχε ήδη εμπιστοσύνη μεταξύ μας.  Για τον λόγο αυτό δέχτηκαν να μεταφέρουν τις προετοιμασίες τους νωρίτερα για να υπάρχει χρόνος για  φωτογράφηση.  Το ραντεβού στο σπίτι του Νίκου είχε δοθεί νωρίς, και αν και κοιμόταν ακόμα όταν έφτασα εκεί, πήρε αμέσως τα πάνω του και μπορέσαμε και κάναμε αρκετές λήψεις που έιχα ήδη στο μυαλό μου πριν πάω.  Στην Λίνα το κέφι είχε ανάψει, υπήρχε πολύς κόσμος, αλλά και η απαιτούμενη ηρεμία για να εκμεταλευτούμε το εκπληκτικό φως που δημιουργούσαν οι πλάγιες ακτίνες του ήλιου που έμπαιναν από τον μπαλκονόπορτα.
Έξω από την εκκλησία την παράσταση έκλεψε φυσικά η Ferrari με την οποία ήρθε ο Νίκος. Οι καλεσμένοι πολλοί και το ρύζι που  έπεσε στον χορό του Ησαία ακόμα περισσότερο.
Μετά το μυστήριο, και αφού βγάλαμε κάποιες κλασσικές οικογειακές φωτογραφίες,  κάναμε μία γρήγορη στάση στις Ομπρέλλες του Ζογγολόπουλου στο Ψυχικό και άλλη μία στο Casa στην Κηφισιά για ένα γρήγορο ποτό και μερικές φωτογραφίες πριν την δεξίωση  που  έγινε στο Κτήμα Le Chevalier στην Βαρυμπόμπη. Εδώ επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι βρίσκεις τα πιο ωραία σημεία για φωτογράφηση με φανταστικό φως στα πιο απίθανα μέρη, εν προκειμένου έξω και μέσα στις γυναικείες τουαλέτες.