Είδος: Φωτογράφηση πριν τον γάμο
Τόπος: Κτήμα Συγγρού
Θερμοκρασία: 39 βαθμοί

Με την Βίκυ και τον Νίκο προσπαθούσαμε πολύ καιρό να κανονίσουμε την φωτογράφηση τους πριν τον γάμο τους, αλλά επειδή κινούνται μεταξύ Αγγλίας και Ναυπλίου δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Την μέρα που τελικά κανονίστηκε η φωτογράφηση, ο καύσωνας στην Αθήνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια επιλογής τοποθεσίας. Επέλεξα το Κτήμα Συγγρού γιατί είναι ένα φανταστικό μέρος μέσα στην Αθήνα που η ζέστη θα ήταν λίγο πιο υποφερτή.
Τελικά το διασκεδάσαμε πολύ, η ζέστη δεν μας εμπόδισε, το φως ήταν εκπληκτικό, το ζευγάρι έχει μία τρομερή επαφή και χιούμορ, ξεχάσαμε να πάρουμε νερό και βολευτήκαμε με το νερό από τις βρύσες και χαρήκαμε ιδιαίτερα το Κτήμα.
Ήρθε και ο Άρης Αγγέλου (7 minutes project) που θα κάνει το βίντεο του γάμου, βοήθησε στο να ξεπεραστεί η αρχική αμηχανία που πάντα υπάρχει σε τέτοιου είδους φωτογραφήσεις, τράβηξε τα πλάνα του και έγινε και αυτός μέλος μίας φανταστικής παρέας που ανανέωσε το ραντεβού της για τον γάμο στο Ναύπλιο.

Και λίγες πληροφορίες για το Κτήμα Συγγρού: στο μεγαλύτερο ποσοστό του (περίπου 700 στρέμματα) είναι καλυμμένο με χαλέπιο πεύκη, 200 στρέμματα είναι γεωργικές εκτάσεις, ενώ τα κτίρια στο εσωτερικό του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τη διατηρητέα έπαυλη του Ανδρέα Συγγρού και τον διατηρητέο Άγιο Ανδρέα, τον μοναδικό ορθόδοξο γοτθικού ρυθμού ναό στην Ελλάδα. Αξίζει τον κόπο μία βόλτα από εκεί αν δεν έχετε πάει ποτέ.