ΓΙΩΡΓΟΣ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ – KOLONAKI WEDDING – ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Με τον Γιώργο και την Κατερίνα κάναμε μία φωτογράφιση prewedding  1 μήνα πριν τον γάμο τους, στον Εθνικό κήπο και στο Ζάππειο. Η φωτογράφιση αυτή πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντική για να μπορέσει να αναπτυχθεί αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας και επιδιώκω να την κάνω με όλα τα ζευγάρια μου. Και βέβαια με τις φωτογραφίες αυτές μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο και ζωντανό βιβλίο ευχών.
Ο γάμος έγινε στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακός. Η βροχή που ευχόμασταν να αποφύγουμε καθώς η δεξίωση έγινε σε εξωτερικό χώρο (BLE στον Άλιμο), ήρθε τελικά, ήταν λασποβροχή, αλλά ευτυχώς μόνο κατά διαστήματα.
Το πιο απρόοπτο ήταν όμως το γεγονός ότι επειδή την ημέρα εκείνη μας επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Ρωσίας και θα γινόταν δοξολογία την ώρα του γάμου, έπρεπε όλα να πάνε μία ώρα πίσω. Όταν φτάσαμε στο Κολωνάκι, η περιοχή γύρω από την εκκλησία ήταν αποκλεισμένη από την αστυνομία και η πρόσβαση επτιρεπόταν μόνο με τα πόδια.
Τελικά παρόλα αυτά, ο γάμος έγινε, το διασκεδάσαμε πολύ, έστω και στην βροχή και εγώ είχα μία διαφορετική φωτογραφική εικόνα της δεξίωσης, όπου ο χορός με ομπρέλα είχε την τιμητική του!
Όταν πήγα στο αυτοκίνητο να φύγω, αργά το βράδυ, το παρμπριζ  είχε γίνει καφέ από την λασποβροχή!!

ΥΓ. Πεθαίνω με το παπιγιόν του Γιώργου!!

 

Θα χαρώ να διαβάσω την γνώμη σας με ένα comment ή μέσω του Contact page (στο βασικό μενού).