055_IMG_9860TT-2
Αληθινές στιγμές – φωτορεπορτάζ οικογένειας

Τι είναι
Το φωτορεπορτάζ οικογένειας έχει να κάνει  με την αποτύπωση της ομορφιάς μέσα στην καθημερινή ζωή μίας οικογένειας. Την καταγραφή αληθινών στιγμών, γέλιων, κλαμάτων, συγκίνησης, παιχνιδιού, παρηγοριάς, φροντίδας, αγάπης και πολλών ακόμα.

Πως το κάνω

Περνάω ένα πρωινό μαζί με την οικογένεια σας, σας ακολουθώ σε ότι κάνετε εντός και εκτός σπιτιού και το αποτυπώνω με σκοπό να καταγράψω αληθινές στιγμές και αντιδράσεις.
Εσείς θα κάνετε όλα όσα θα κάνατε φυσιολογικά, δεν θα σας ζητήσω να σταματήσετε κάτι, να κοιτάξετε την κάμερα ή να χαμογελάσετε. Εγώ θα είμαι εκεί δημιουργώντας σιωπηλά σειρές φωτογραφιών που να αφηγούνται μια ιστορία για αυτή την συγκεκριμένη εποχή στη ζωή της οικογένειάς σας.

Γιατί θα την θέλατε
Επειδή αυτού του είδους οι φωτογραφίες εκφράζουν πραγματικά την ιδιοσυγκρασία της δικής σας οικογένειας. Είναι φωτογραφίες που με το πέρασμα των χρόνων θα γίνονται όλο και πιο πολύτιμες.
Θα μπορείτε σε μερικά χρόνια να θυμηθείτε τις συγκεκριμένες εκφράσεις  του προσώπου των παιδιών σας την συγκεκριμένη ηλικία, τον τρόπο που ήταν διακοσμημένο το σπίτι σας,
Αυτές τις φωτογραφίες θα κοιτάξουν τα παιδιά σας όταν μεγαλώσουν και θα θέλουν να θυμηθούν την παιδική τους αθωότητα.

Που μπορεί να γίνει
Η έδρα μου είναι η Αθήνα, αλλά θα χαρώ να ταξιδέψω, να έρθω να συναντήσω την οικογένεια σας οπουδήποτε στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό, στην καθημερινότητα της, αλλά και στις διακοπές της.

Πως θα κλείσετε
Θα χαρώ πολύ να μου στείλετε ένα μήνυμα μέσω της Φόρμας επικοινωνίας (Contact) ή απευθείας e-mail στο christos@ckp.gr για να συζητήσουμε.