Η Ίρις και η Μυρτώ. Δύο πολύ ιδιαίτερα διδυμάκια. Η βάπτιση τους έγινε το καλοκαίρι στην Αγία Σκέπη Παπάγου. Η φωτογράφηση τους ξεκίνησε στο σπίτι πριν την βάπτιση,  για να βγάλουμε μερικά πορτρέτα τους με έλεγχο του φωτός. Η Εύη, η μαμά τους, πολύ καλή φίλη, εκφραστική και συναισθηματική όπως πάντα, και ο Βαγγέλης, ο μπαμπάς τους, καλός φίλος και αυτός, η φωνή της λογικής στην οικογένεια,  μου έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Άλλωστε είχαμε κάνει ήδη φωτογράφηση δύο μήνες πριν την βάπτιση για το Βιβλίο Ευχών της βάπτισης των κοριτσιών και γνώριζαν καλά πως προσεγγίζω τα παιδιά.

Το μυστήριο κύλησε με το -πολύ ευχάριστο- αλαλούμ που δημιουργούν οι βαπτίσεις διδύμων, όπου το τυπικό τελετουργικό παύει να υπάρχει, όλοι βοηθούν, το κέντρο ενδιαφέροντος διαιρείται και τελικά τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά χαλαρά.

Το κλου της ημέρας ήταν οι πολύ όμορφες χειροποίητες μπομπονιέρες για μικρούς και μεγάλους της Μίνας (whenminacreates.blogspot.com).

Η πολύ όμορφη, αλλά και ιδιαίτερα συναισθηματική αυτή βάπτιση ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι στο Piu Verde στο Άλσος Παπάγου.